CÉGÜNKRŐL

Cégünk 1998-ban alakult, fő profilja az Internet kommunikációs célú felhasználásának fejlesztése, szolgáltatása, és web alapú szoftverfejlesztés nyújtása volt.

1999-ben az
Internet és a Telefónia túllépett a hagyományos értelemben vett alkalmazásokon, és megteremtette az alapinfrastruktúrát a szolgáltatói minősében történő Interneten alapuló telekommunikációs igények kiszolgálására. Cégünk 1999-től az Internet kommunikációs célú felhasználásra összpontosított. 10 éve egyedülálló fejlesztéseket végzünk, alkalmazzuk a folyamatosan fejlődő technológiai lehetőségeket, alakítjuk ki szolgáltatási palettánkat.

Szolgáltatásaink állandó és folyamatos fejlesztését saját csapatunk végezi. A szolgáltatásaink értékesítése, lelendő Ügyfeleink szolgáltatás megrendelése weblapunkon keresztül volt lehetséges.

2009 év elején
új stratégiai irányt tűztünk ki célul. Felkészültünk arra, hogy Ügyfeleinket személyesen, országos lefedettséggel, felkészült Ügyfélmenedzserekkel szolgáljuk ki. Ügyfélszolgálatunk is kialakításra, bővítésre került, amelynek elsődleges feladata az átlátható, gyors és minőségi ügyfélmegkeresések kezelése.

2009 év végén
tulajdonosi körünk bővült, nevünk a stratégiánk fényében Innotel-re változott, tükrözve az országos lefedettségű minőségi telekommunikációs szolgáltató névjegyét.

Célunk és küldetésünk:

A kezdetektől fogva a legfrissebb technológiai megoldások alkalmazására törekszünk, hogy Ügyfeleink mielőbb élhessenek az általuk és a jövő technológia fejlesztései által nyújtott lehetőségekkel. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az innovatív megoldásokat magas szintű megbízhatósággal alkalmazzuk kizárólag úgy, hogy ezáltal az új technológiák alkalmazása ne jelentsen kockázatot Ügyfeleink számára.

Küldetésünknek érezzük,
hogy minőségi szolgáltatásaink révén az Önök igényeinek és lehetőségeinek megfelelő költséghatékony innovatív megoldást nyújtsunk, ezzel párhuzamosan az Önök, Ügyfeleink tapasztalatai alapján hosszú távon Magyarországon meghatározó távközlési szolgáltatójává váljunk.

Testreszabott megoldásainkkal és rugalmasságunkkal az Önök jövőbeli sikereihez kívánunk, és tudunk hozzájárulni.

Alapelvünk:
a távközlés nem kényszer és többletköltség, hanem az Üzleti élet jól tervezhető, nélkülözhetetlen, Ügyfeleinkre egyedileg kialakítható alappillére.

Cégünkről Partnereink Referenciáink Általános szerződési feltételek Kapcsolat
To Top