Miért jobb az Innotel újgenerációs alközpontja, mint egy hagyományos alközpont?

2017 Nov 10

Az Innotel újgenerációs alközpontja tesztelt célhardver elemek integrálásával szoftveres alapokon valósítja meg testreszabható módon az alközponti funkciókat, így nincs szükség egy korlátos „dobozos” hardver megvásárlására.

Az összes alközponti funkció vagy az alközpontot érintő hálózati beállítás táv-karbantartható, időben, költségben és rendelkezésre állásban is kedvezőbb felhasználási feltételeket biztosít a szolgáltatást igénybevevő Vállaltok, Intézmények részére.

Ez a telefonközpont soha sem avul el, mivel a rendszer alapját képező szoftver folyamatosan fejlődik. Az új szoftver upgrade-k pedig „láthatatlanul” telepíthetők az alközpontra távmenedzsment segítségével.

Az általunk nyújtott szolgáltatások keretében nemcsak hagyományos analóg, ISDN hanem VoIP (Voice over IP) technológia alkalmazásával is lehetőség van telefonbeszélgetések lebonyolítására.

Tapasztalataink alapján, a felhasználási igényekre optimalizált telekommunikáció egyben magasabb szolgáltatási tartalommal,gyakran érezhetően kedvezőbb feltételekkel valósítható meg az Innotel szolgáltatásainak igénybe vételével.

A Mellékállomások, alközponti beszélőhelyek lehetnek IP telefonok, PC-s szoftverek (softphone), de hagyományos asztali analóg készülékek vagy GSM telefonok is.

Szeretné bővíteni telefonhálózatát?

Új alközponti funkciókat kíván bevezetni?

A törvény előírja, hogy hangrögzítést kell megvalósítania?

Nem akar új eszközökbe és új telefonvonal előfizetésekbe beruházni?

Írjon az ugyfelszolgalat@innotel.hu e-mail címre és személyesen keressük fel Cégét, Intézményét, hogy az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatásra tudjunk ajánlatot tenni!

Cégünkről Partnereink Referenciáink Általános szerződési feltételek Kapcsolat
To Top