Lehetőségek tárháza

2017 Dec 12

A VoIP kapcsán megjelent piaci előrejelzések szerint 2018-ban az iparág bevételei világviszonylatban meghaladják a 76 milliárd dollárt. A VoIP technológia újabb löketet kap az új technológiák megjelenése, a növekvő funkcionalitás és fejlesztések révén 2018-ban.

A VoIP révén új, izgalmas, korszerű és hasznos eszközök bőséges sokaságához kapunk hozzáférést. Egyes szolgáltatók ezeket ingyen adják alapcsomagjukban, mások viszont fizetős kiegészítőként szolgáltatják ügyfeleiknek.

A legtöbb VoIP szolgáltató az alábbi szolgáltatásokat az alapcsomag részeként kínálja ügyfeleik számára:
- Caller ID
- Hangposta
- 3-utas hívás
- hívószám blokkolása
- hívás átírányítása
- 411 directory
- helyi szám hordozhatósága

Példaként, a következő emeltszintű szolgáltatások érhetőek el vagy lesznek elérhetőek egy VoIP szolgáltatás keretén belül 2018-ban:

Vizuális hangposta szöveggé konvertálással. Ez a szolgáltatás a hangüzenetet szöveges üzenetté konvertálja át, ami vagy olvasható azonnal vagy emailben eljuthat a felhasználóhoz.

IPFax. Tekintettel arra, hogy a VoIP IP hálózaton keresztül kommunikál, a szolgáltató lehetővé teheti ügyfelei számára, hogy díjterhelés nélkül küldhessen és fogadhasson faxokat.

Távoli hozzáférés. A teljes VoIP rendszer bárhonnan, ahol van Internet hozzáférés, elérhető és állítható tetszés szerint egy web portálon keresztül. Így ezzel akár videókonferenciát is indíhatunk, blokkolhatunk hívószámokat, vagy igénybe vehetjük a fax szolgáltatást.

Hívások átirányítása. A bejövő hívásokra beállíthatjuk, hogy automatikusan a megfelelő részleg telefonja csörögjön ki, akár egyszerre több több telefonra is irányíthatjuk, konferenciabeszélgetést kezdeményezve ezzel.

Átláthatóság. Sávszélesség és híváshossz jelentések a hívásokról, amiket az alkalmazottak kezdeményeztek vagy fogadtak. Ez segíthet abban, h embereink felelősséget érezzenek a költségek szinten tartásában.

Telefonzsinór nélkül

Egyre több magán vagy céges felhasználó dönt amellett, hogy leváljon a hagyományos telefonvonalról. A technológiai cégek robbanásszerű növekedést várnak 2018-ban és azon túl.

Ahogy a technológia fénysebességgel fejlődik, az üzleti vagy magáncélú kommunikációra használt applikációk szinte korlátlan lehetőséget nyújtanak.

A VoIP növekedésre van ítélve, célszerű minél előbb csatlakozni.

Cégünkről Partnereink Referenciáink Általános szerződési feltételek Kapcsolat
To Top